hjemmesider i wordpress

Hos Kompas360 Web og Marketing udvikler vi professionelle hjemmesider i WordPress, som er verdens mest anvendte system. WordPress er et solidt og gennemtestet system som løbende udvikles, og hvortil der kontinuerligt udvikles nye plugins som gør systemet endnu bedre, og som også er med til at spare dig, som kunde, både tid og penge.

Løsningerne udvikles efter ”Best Practice” og vil derfor bestå af kvalitetskodning som sikrer, at løsningen er fremtidssikret og som samtidig også sikrer, at andre WordPress specialister kan videreudvikle på løsningen, hvilket vi naturligvis ikke forventer bliver aktuelt.

referencer

Alle vores løsninger udvikles selvfølgelig, så de er responsive og er tilpasset og fungerer optimalt både på mobil, tablet og desktop enheder. Dette er en nødvendighed, da en stor del af sidens besøgende typisk besøger siden fra en håndholdt enhed.

Vi betjener kunder i hele Danmark. Vores primære område er Thisted, Thy, Mors samt Midt- og Nordjylland. Det er vores opfattelse, at nærheden og personligheden til dit bureau er vigtig. Selvom vi befinder os i en digital tid, er det ofte en fordel, at vi kan mødes face-to-face og sammen kan gennemgå dine ønsker og behov.

Vi opbygger som udgangspunkt alle vores hjemmesider fra bunden i

wordpress-logo

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed