App Udvikling

Hos Kompas360 Web og Marketing tror vi på, at Apps er en stor del af den digitale fremtid.

Der er allerede nu rigtig høj konkurrence på App markedet, hvor 71% af brugerne stopper med at åbne en App inden for de første 90 dage. Derfor handler det om at have det rigtige produkt og komme godt fra start. Kort sagt, så skal du gøre dig overvejelser om, hvorvidt din App løser et problem, skaber en genvej og har potentiale til at gøre kunden ”afhængig” af din App.

Løsningerne udvikles efter ”Best Practice” og vil derfor bestå af kvalitetskodning som sikrer, at løsningen er fremtidssikret og som samtidig også sikrer, at andre WordPress specialister kan videreudvikle på løsningen, hvilket vi naturligvis ikke forventer bliver aktuelt.

Ofte kan der være andre på markedet, som har fået den samme idé som dig. Derfor er det afgørende, at du fører idéen ud i livet og får lavet den rigtige programmering fra start. Tag derfor allerede fra start stilling til, om du ønsker din App udviklet som en ”Native App” til iOS og Android eller om du ønsker den udviklet som en PWA (Progressive Web App). Hvilken vej du vælger, kan have afgørende betydning for din Apps succes.

Hos Kompas360 Web og Marketing har vi stor erfaring med App udvikling og har nogle af de bedste programmører og designere i markedet, så du er altid i sikre hænder sammen med os.

Giv os et kald så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed